Gabriela Firea: Am votat fără să mă împingă altcineva sau ca să fiu cool

Data publicării:
gabriela firea - george calin
Foto: Inquam Photos / George Călin

Primarul Capitalei Gabriela Firea a anunțat pe Facebook că s-a prezentat duminică la vot fără să fie împinsă de altcineva și fără să considere gestul ca fiind unul „cool”, ci doar pentru că vrea politicieni dispuși să se sacrifice pentru România.

„Am votat! Așa cum am făcut mereu, de la 18 ani. Fără să mă împingă altcineva. Sau ca să fiu cool ori...pe val! Am votat pentru a fi reprezentați în Europa de oameni cu dragoste sinceră de țară. Visez, sper că nu cu ochii deschiși, la politicieni demni de sacrificiu personal pentru România!”, a scris primarul Gabriela Firea pe Facbook.

Duminică au loc alegerile europarlamentare, organizate în același timp cu referendumul pentru justiție, cetățenii urmând să voteze în aceleași secții, pe buletine separate.

Digi24.ro vă ține la curent cu toate informațiile despre alegerile europarlamentare și referendumul pentru justiție aici.

  • Digi24 TV și Digi24.ro așteaptă de la voi, participanții la votul de duminică, fotografii, video și mărturii în legătură cu modul de desfășurare a alegerilor. Mesajele pot fi trimise pe conturile noastre de Facebook, WhatsApp (0771.100.304) și Twitter și vor fi prezentate în cadrul edițiilor speciale la Digi24 și în materialele realizate de Digi24.ro.

Sursa: Mediafax

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri