George Simion anunţă că Tudor Ciuhodaru este candidatul AUR la primăria Iași și îi cere lui Marius Bodea (USR) să se retragă

Data publicării:
g simion gesticuleaza
George Simion, liderul AUR. FOTO: Inquam Photos

George Simion, liderul AUR, a anunţat luni că medicul Tudor Ciuhodaru este candidatul Alianţei pentru Unirea României în municipiul Iaşi . El a făcut un apel către Marius Bodea, de la USR, să-şi retragă candidatura şi să facă alianţă cu AUR pentru susţinerea lui Ciuhodaru la primărie, relatează News.ro.

George Simion a anunţat într-o onferinţă de presă că au făcut mai multe sondaje şi au analizat toate figurile poltiice din judeţ şi pe toţi în jurul cărora pot face o alianţă pentru a se bate cu Mihai Chirica.

„Singurul om care, indiferent de coloratura politică, de preferinţele pentru un partid sau altul ale ieşenilor, ne-a dat pe primul sau al doilea loc, în funcţie de naumite considerente, medicul Tudor Ciuhodaru trebuie să fie viitorul primar al Iaşiului”, a spus Simion.

Preşedintele AUR a făcut apel la Marius Bodea, de la USR, să-şi retragă candidatura şi să facă o alianţă cu AUR pentru susţinerea caniddaturii lui Ciuhodaru.

„Îi cer public lui Marius Bodea să formăm împreună o alianţă pentru susţinerea la Primăria Iaşi a doctorului Tudor Ciuhodaru. Îi cer public lui Marius Bodea să renunţe la ideea de a împărţi voturile ieşenilor” a spus Simion.

„Eu cred că e un moment foarte bun să apară o schimbare. De la 1859 încoace toţi am acumulat frustrări. Vedem că Iaşiul este lăsat tot timpul deoparte. Suntem totuşi capitala istorică a României, un oraş care merită mult mai mult, iar de fiecare dată fondurile şi resursele se duc spre Ardeal sau spre alte zone, iar Iaşiul e lăsat în spate. haideţi să facem împreună bine Iaşiul”, a spus europarlamentarul Ciuhodaru.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri