Gigi Becali rămâne în PNL, după ce Crin Antonescu îi ceruse să ia o decizie

Data publicării:
5257173 20mediafax 20foto 20razvan 20lupica-48256

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, că decizia lui George Becali de a rămâne în PNL sau de a reveni în poziţia de lider al PNG îi aparţine acestuia şi a precizat că deputatul a avut un „comportament corect” şi „nu a generat niciun fel de problemă”.

„Din acest moment, domnia sa are opţiunea de a lua o decizie, fie în sensul rămânerii pe durată lungă în PNL, ca deputat, fie în sensul revenirii şi reactivării în poziţia de lider al PNG. Este decizia domniei sale, eu vreau să îi mulţumesc pentru colaborare, ştiu ce discuţii, cele mai multe fără rost, a stârnit această asociere”, a spus Crin Antonescu într-o declarație de presă susținută alături de Gheorghe Becali.

Antonescu a adăugat că Becali a avut un comportament corect, a fost un candidat onest precum toţi candidaţii şi din punctul de vedere al PNL nu a generat niciun fel de problemă.

„S-a comportat ca toţi membrii PNL, chiar dacă au avut loc schimburi polemice pe care niciodată George Becali nu le-a început”, a adăugat Antonescu.

El a mai precizat că George Becali nu i-a cerut vreo funcţie de conducere şi a spus că indiferent de opţiunea acestuia nu se va supăra.

„Nu mi-a cerut nicio secundă vreo funcţie de conducere. Domnul Becali este în continuare liderul unui partid, are nişte trăsături de lider, nu este prototipul unui deputat de partid. Mi se pare corect că are dreptul să facă această alegere. Domnul Becali poate să facă orice opţiune fără ca noi să ne supărăm pe domnia sa”, a subliniat Crin Antonescu, citat de Mediafax.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri