Gorghiu, despre afirmaţiile lui Ponta privind relaţia Ghiţă-Kovesi: Mă întreb dacă este nevoie de pastile!

Data actualizării: Data publicării:
alina gorghiu -pnlro-2

Liderul PNL Alina Gorghiu a declarat, sâmbătă, despre afirmaţiile lui Victor Ponta privind o posibilă relaţie de prietenie între Codruţa Kovesi şi Sebastian Ghiţă, că se întreabă dacă este nevoie de pastile.

alina_gorghiu_-pnlro

Ea a promis că, mai devreme sau mai târziu, o să vorbească despre tot ce înseamnă Victor Ponta, şi anume că acesta este „egal Roşia Montană, cu GazMunaiGaz şi cu alte dosare în care ar trebui să dea socoteală”, relatează News.ro.

„Habar nu am de nicio relaţie de prietenie, dar nu mai pun preţ şi nu mai dau doi bani pe ce spune Ponta. În fiecare zi, şi aici cred că este o problemă care merită discutată, mă ameninţă cu puşcăria domnul Ponta. În Parlamentul României l-a ameninţat pe Marian Petrache, la un moment dat, pe George Scutaru, la un moment dat, foarte mulţi lideri ai PNL. Domnia sa aşa vede statul şi democraţia, ameninţând liderul unui partid cu puşcăria de dimineaţă, la prânz şi seara”, a spus Alina Gorghiu, întrebată despre afirmaţiile lui Victor Ponta privind relaţia dintre procurorul general al DNA, Laura Codruţa Kovesi, şi deputatul Sebastian Ghiţă.

Gorghiu a continuat: „Mă întreb dacă este nevoie de pastile în cazul acesta sau aşa înţelege să ducă o campanie electorală”.

Liderul PNL a continuat: „Nu este genul de campanie pe care eu să-l duc. Aş vrea să cred că Victor Ponta rămâne undeva în globul lui şi se duce mai pe marginea politicii sau îşi rezolvă altfel problemele, altfel în spaţiul public, decât frustrările acestea aruncate de dimineaţă, la prânz şi seara pe masă şi facem o politică bazată pe proiecte Dacă îl întrebaţi, şi noi am fost prieteni la un moment dat. Vă daţi seama. A prins o poză în care eram cu el şi o să spună ce prieteni am fost”, a mai spus Alina Gorghiu. 

Victor Ponta a declarat că prima dată când s-a întâlnit cu Laura Codruţa Kovesi într-un cadru informal a fost în 2011, la o podgorie deţinută de omul de afaceri Sebastian Ghiţă, acesta din urmă confirmând afirmaţia fostului premier.

„Prima dată în viaţa mea, când m-am întâlnit cu doamna Kovesi într-un mod informal, nu vorbesc de evenimente, a fost la domnul Ghiţă, nu acasă. Nu ştiu dacă o mai are acum, avea o podgorie între Ploieşti şi Mizil. Acolo m-am întâlnit prima dată cu doamna Kovesi în 2011”, a declarat Victor Ponta într-un interviu pentru un post de televiziune.

Procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, a declarat, vineri, la Europa FM, că nu a fost, nu este şi nici nu va fi prietenă cu „inculpatul Sebastian Ghiţă”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri