Grindeanu îl ceartă pe Nicușor Dan: „E singurul primar de după Revoluţie care nu vrea să preia metroul. Nu înțeleg de ce refuză”

Data publicării:
sorin grindeanu
Sorin Grindeanu spune că locul metroului nu e la Ministerul Transporturilor, ci la Primăria Generală a Capitalei. FOTO: Inquam Photos / George Călin

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a reiterat, vineri, într-o vizită de lucru în zona localităţii Adjud, faptul că locul metroului nu este la minister, ci la Primăria Generală, punctând că primarul Nicuşor Dan este singurul de după Revoluţie care nu a vrut să îl preia în administrare, transmite Agerpres.

„Mai mult decât atât, locul metroului nu e la Ministerul Transporturilor, e la Primăria Generală a Capitalei. Eu îl rog de doi ani de zile pe Nicuşor Dan să preia metroul. Sunt absolut uimit... E singurul primar de după Revoluţie care nu a vrut şi nu vrea să preia metroul. Nu poţi discuta despre un sistem integrat de transport în Bucureşti fără metrou. Din acest punct de vedere, metroul trebuie să meargă la Primăria Generală. Nu înţeleg de ce refuză... (...) Vă rog să vă aduceţi aminte campania din 2020 când ne desena sistemul integrat din Bucureşti care includea metroul. Cum poţi să vorbeşti de un sistem integrat de transport fără metrou? Îl invit încă o dată, sigur cât mai are, o lună, o lună şi ceva”, a declarat ministrul Grindeanu.

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, împreună cu premierul Marcel Ciolacu, preşedintele PNL, Nicolae Ciucă şi secretarul general al PNL, Lucian Bode, au efectuat, vineri, o vizită pe şantierul de infrastructură rutieră pentru Lotul 2 Domneşti Târg - Răcăciuni din Autostrada A7, în zona localităţii Adjud.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri