Grindeanu, reacție la stenogramele DNA în care e menționat: Nu am vorbit cu vreunul din ei

Data publicării:
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat, într-o reacție pentru „Studio Politic” de la Digi24, referitor la stenogramele DNA din dosarul spațiilor comerciale de la Aeroportul Otopeni în care este menționat, că nu a vorbit „niciodată cu vreunul dintre ei”. 

„Nu am vorbit niciodată cu vreunul dintre ei”, a spus Sorin Grindeanu într-o reacție pentru emisiunea „Studio Politic” de la Digi24.

În stenogramele din dosarul spațiilor comerciale din Aeroportul Otopeni, în care un fost director și trei oameni de afaceri sunt în arest la domiciliu, apar nume grele din politică - liderul PSD Marcel Ciolacu, ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu, europarlamentarii Mihai Tudose și Rareș Bogdan și potențiali viitori miniștri ai transporturilor. Toți sunt pomeniți ori vehiculați de cei implicați drept decidenții care ar putea ajuta la prelungirea unor înțelegeri comerciale cu miză de zeci de milioane de euro, care le-ar fi deschis celor implicați calea pentru prelungirea, cu până la 10 ani, a unor contracte comerciale cu aeroportul de stat. Numai că DNA a intrat pe fir, pentru că înțelegerea trebuia parafată după o licitație publică care ar fi fost fraudată. De menționat este că niciunul dintre politicienii ale căror nume apar în stenograme nu e interceptat, cel puțin nu conform documentelor de punere sub acuzare, obținute în exclusivitate de Digi24.

Editor : A.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri