Hagi spune ce ar face în locul președintelui

Data actualizării: Data publicării:
gheorghe hagi
Gheorghe Hagi. FOTO Arhiva Digi24
Gică Hagi este mâhnit nu numai de modul în care a decăzut sportul românesc, dar şi de situaţia politică din România. El spune că în România totul este negativ şi că este nevoie de o schimbare care să facă ţara noastră să înflorească. Antrenorul Viitorului Constanţa i-a transmis un mesaj clar preşedintelui Klaus Iohannis.

 
„Dacă aș fi președintele României, aș investi doar în segmentele sociale. Cultură, sport și sănătate. Sunt trei segmente sociale, la care se adaugă infrastructură. Că-i rutieră, că e navală...M-aș băga în toate și România o să înflorească, o să zâmbim cu toții! Din păcate, acum suntem toți triști. Tot ce este în România este numai negativ! Discuți, vezi, în jurul tău totul e negativ...Nu mai vezi nimic frumos... ”, a declarat Gheorghe Hagi într-o conferință de presă susținută la Constanța.

FOTO. Klaus Iohannis, surprins la plimbare cu bicicleta prin Constanța

 „Cu excepția unei fete care ne mai ține, totul este negativ.  Simona ne mai ține, se duelează cu cei mari și care stă în topul mondial”, a adăugat cel supranumit regele fotbalului românesc.
 „Pe timpul meu eram în top mondial în toate disciplinele sportive. De ce au trecut 27 de ani? Pentru ce am mai făcut Revoluția? De ce s-a mai schimbat, să fim mai săraci? Să cerșim cu toții? Nu cred... Zic vorbe mari iar, dar țineți minte, pentru că din când în când am momentele mele, pentru că sunt un tip care are orgoliu și mândrie și astea nu pot dispărea niciodată, pentru că sunt român”, a spus Gică Hagi.  „România era în elită! Acum nu mai e. Din păcate”, a încheiat el cu amărăciune.
 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri