Impresii după 1 Decembrie. A. Năstase: „A fost un gest de normalitate când premierul i-a întins mâna președintelui”

Data publicării:
ponta base 2 dec

Liderii politici au fost prezenți ieri la parada militară dîn București de Ziua Unirii. Rând pe rând, demnitari și-au făcut apariția la festivitățile de 1 Decembrie. Au depus coroane, s-au salutat politicos și au evitat orice confruntare.

Traian Băsescu a avut un invitat de onoare la paradă, pe președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti. Șeful statului român a ales să fie o gazdă bună și a evitat băile de mulțime. Chiar și așa nu a scăpat de huduieli.

Și premierul Victor Ponta a stat departe de mulțime. Șeful Guvernului a venit la paradă cu fiul său. Al doilea om în stat, președintele Senatului, Crin Antonescu, a preferat compania fostului președinte Emil Constantinescu și a directorului Serviciului de Informații Externe, Teodor Meleșcanu. La final, politicienii s-au declarat mulțimiți de spectacol.

„Există patriotism în România, depinde de noi toți să nu moară”, a spus Liviu Dragnea.

„Astăzi a fost un gest de normalitate când premierul a mers și i-a întins mâna președintelui”, a afirmat Adrian Năstase.

„Mi-a plăcut că a venit președintele Basarabiei să vadă sora mai mare”, a spus și Corneliu Vadim Tudor.

Pentru politicieni, ziua de 1 Decembrie s-a încheiat la recepția de la Palatul Cotroceni. Liderii USL nu au participat la eveniment.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri