Sari la conținut

Klaus Iohannis a explicat de ce nu i-a adresat o întrebare lui Victor Ponta la dezbaterea de la B1

Întrebat, joi, într-o conferinţă de presă, de ce nu i-a adresat nicio întrebare lui Victor Ponta, în finalul confruntării de miercuri seară, de la B1 TV, Klaus Iohannis a răspuns: „Motivaţia pentru care nu am pus întrebarea stă în picioare, ba chiar astăzi am primit confirmarea că domnul Ponta, în chestiuni esenţiale, minte. La ce să-i pun o întrebare?", notează Mediafax. 

În cadrul dezbaterii de miercuri seară, de la B1TV, celor doi candidaţi la alegerile prezidenţiale, Klaus Iohannis şi Victor Ponta, li s-a cerut să îşi adreseze câte o întrebare. "Eu îmi scot deja răspunsul, că ştiu ce mă întrebaţi", a spus Victor Ponta, imediat ce a aflat că Iohannis a fost ales să pună primul întrebarea.

Klaus Iohannis a spus că nu are ce întrebare să îi pună lui Victor Ponta, pentru că acesta "ar suci răspunsul".

"Domnul Ponta este astăzi în mare formă şi neagă tot felul de lucruri, vine cu tot felul de neadevăruri. În această situaţie, ce să cred eu că mi-ar răspunde? Eu cred că indiferent ce aş putea să îl întreb eu pe domnul Ponta, ar suci un răspuns care probabil nu ar corespunde realităţii. Nu doresc să vă întreb nimic, domnule Ponta", a afirmat Iohannis.