Klaus Iohannis i-a chemat la Cotroceni pe Cîțu, Ciucă, Voiculescu, Bode și Arafat

Data publicării:
Klaus Iohannis și miniștri din guvernul cîțu, la palatul cotroceni
Klaus Iohannis a convocat o nouă ședință pentru gestionarea epidemiei de COVID-19. Foto: Administrația Prezidențială

Președintele Klaus Iohannis are miercuri o ședință de lucru privind gestionarea epidemiei de COVID-19, la Palatul Cotroceni. Șeful statului i-a chemat la discuții pe premierul Florin Cîțu și mai mulți miniștri din Guvern. De asemenea, la întâlnire participă și șeful DSU, Raed Arafat.

„Președintele României, domnul Klaus Iohannis, va avea miercuri, 30 decembrie a.c., ora 12:00, la Palatul Cotroceni, o ședință de lucru privind gestionarea epidemiei de COVID-19, la care vor participa Prim-ministrul României, Florin Cîțu, ministrul Apărării Naționale, Nicolae Ciucă, ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, și Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat”, anunță Administrația Prezidențială.

Discuțiile de astăzi vin în contextul în care România a intrat în a treia zi de vaccinare împotriva COVID-19, până ieri fiind deja vaccinate 2.778 de cadre medicale.

De asemenea, președintele va discuta cu reprezentanții guvernului despre pachetul de ajutor pentru Republica Moldova, anunțat marți, în cadrul vizitei oficiale, care include și 200.000 de doze de vaccin.

Editor : R.K.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri