Klaus Iohannis i-a enervat pe liderii PSD. „Cuvântul gazat este luat din recuzita nazistă"

Data publicării:
iohannis ha ha ha

Klaus Iohanis i-a enervat pe cei din PSD după criticile făcute la adresa Guvernului şi lui Liviu Dragnea. Social-democraţii îi transmit şefului statului să aibă grijă la declaraţiile pe care le face pentru că se poate ajunge la suspendarea sa. Cei din conducerea PSD îl acuză pe preşedinte că are un comportament dictatorial şi că face orice pentru a obţine al doilea mandat.

Rafala de critici la adresa Guvernului, pornită de Klaus Iohannis, a venit înaintea unei întâlni cu liderii PNL, la un hotel din Sibiu.

Citiţi şi:

Olguţa Vasilescu, despre Klaus Iohannis: „Ca neamţ, să vorbeşti de gazare, trebuie să ai mult curaj”

Klaus Iohannis, preşedintele României: „Faptul că Guvernul PSD a gazat şi a bătut românii mi se pare incalificabil, inadmisibil. Am atras atenţia în foarte multe rânduri că PSD şi acest Guvern vor ajunge în situaţia de a nu plăti pensii şi salarii fiindcă nu au bani.

Mi s-a părut că omul deja are fricile, obsesiile şi coşmarurile unui dictator. Da, mă refer la Dragnea”.

Cuvintele rostite de şeful statului nu au rămas fără ecou. Cei din PSD au reacţionat dur la adresa lui Klaus Iohannis.

Dumitru Buzatu, preşedinte PSD Vaslui: „Cuvântul gazat este luat din recuzita nazistă. Este o expresie a şmecheriilor pe care preşedintele Iohannis, la nivelul exprimării, le foloseşte pentru a culpabiliza PSD şi pe toţi aceia care au apreciat acţiunea legală a Jandarmeriei. Domnia sa are dorinţa de a avea Guvernul meu, dorinţa de a avea CSAT-ul meu, dorinţa de a avea Legislativul meu”.

Gabriel Zetea, vicepreşedinte PSD: „E acelaşi stil de a răspunde tuturor, modelul stăpânul pe plantaţie. Vorbeşte despre dictatura Partidului Social Democrat, dar atitudinea lui e una a unui dictator.”

Liviu Pop, senator PSD: „E o disperare cruntă a domnului preşedinte Iohannis ca să intre în turul doi al alegerilor prezidenţiale”.

Florin Iordache, deputat PSD: „Foarte grave declaraţiile preşedintelui”.

De aici până la reluarea ideii privind suspendarea preşedintelui nu a mai fost decât un pas.

Liviu Pop, senator PSD: „Noi avem în vedere o suspendare a preşedintelui, rămâne ca partenerii de Coaliţie, de la ALDE, să se decidă şi ei”.

Gabriel Zetea, vicepreşedinte PSD: „Astăzi, încep să rămân şi eu în interiorul PSD fără argumente atunci când colegii şi foarte mulţi dintre ei vin cu această propunere de a suspenda preşedintele României pentru că trebuie readus cu picioarele pe pământ”.

Preşedintele Iohannis a avut însă şi un mesaj pentru cei care vorbesc despre suspendarea sa.

Reporter: Preşedintele PSD a adus din nou în discuţie tema suspendării preşedintelui României. Vă îngrijorează, e o temă?

Klaus Iohannis: Pot să vă răspund informal, ha, ha, ha.

Conflictul urmează să fie tranşat la alegerile prezidenţiale din 2019.

Cătălin Rădulescu, deputat PSD: „Eu sper să rămână cu râsul ăsta şi în decembrie 2019 şi după alegeri să spună tot ,, ha, ha, ha'' dar cu un ,, ha, ha, ha'' a;a, foarte trist. Eu sper ca râsul acesta să îl ajungă din urmă”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri