Klaus Iohannis: Sărbătoarea Sfintelor Paşti să ne inspire să fim mai aproape de semenii loviţi de război ori nenorociri

Data publicării:
Președintele Klaus Iohannis susține declarații de presă la Palatul Cotroceni din București pe 27 martie 2023.
Klaus Iohannis, președintele României. Foto: George Călin, Inquam Photos

Președintele Klaus Iohannis a îndemnat românii să dăruiască înțelegere, compasiune și sprijin tuturor celor care au nevoie de ajutor sau au fost loviți de "război și nenorociri" într-un mesaj transmis cu ocazia Sărbătorilor Pascale.

"Învierea Domnului ne aduce împreună pentru a ne bucura de triumful credinţei asupra morţii şi a suferinţei. În aceste momente de intensă bucurie spirituală, transmit urări de sănătate, pace și prosperitate tuturor românilor ortodocşi, greco-catolici, armeni şi neoprotestanţi, aflaţi în ţară ori în comunitățile diasporei", a transmis președintele.

"Sărbătoarea Sfintelor Paşti să ne inspire să fim, cu un gând bun şi un gest de solidaritate, mai aproape de semenii aflaţi în suferinţă, loviţi de război ori nenorociri, afectaţi de pierderea celor dragi sau de povara singurătăţii. Călăuziți de lumina iubirii lui Hristos, să dăruim înţelegere, compasiune şi sprijin tuturor celor care au nevoie de ajutorul nostru. Sfintele Paşti să ne întărească în credinţă şi speranță, să ne călăuzească pe mai departe cu lumina Învierii Domnului, spre împlinirea binelui comun", a mai spus Klaus Iohannis.

Editor : D.R.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri