Liderul PNL acuză DNA că protejează oamenii lui Traian Băsescu

Data publicării:
dna-4

Taxat de preşedintele Traian Băsescu pentru acele declaraţii, liderul PNL i-a replicat şefului statului şi l-a acuzat că-i şicanează pe cei care nu sunt de partea lui.

Preşedintele PNL şi-a exprimat îndoiala cu privire la obiectivitatea activităţii Direcţiei Naţionale Anticorupţie. „Suspiciunea mea este că DNA protejează oamenii politici apropiați lui Băsescu”, a spus Crin Antonescu.

Acest nou atac al preşedintelui PNL vine după o altă declaraţie prin care sugera că instituţiile anticorupţie i-ar ancheta cu precădere pe liberali pentru că sunt în conflict cu Traian Băsescu: „Nu întâmplător ANI nu are altă activitate de un an decat PNL. Nu întâmplător cea mai mare parte din activitatea DNA pare sa fie dedicată doar PNL”.

Criticile formulate de Crin Antonescu la adresa DNA au fost taxate de preşedintele Traian Băsescu: „L-am auzit pe Crin Antonescu vorbind despre DNA și despre lupta DNA împotriva lor. Nu! DNA luptă împotriva hoților! Asta trebuie să înțeleagă și Crin Antonescu, și Victor Ponta”. 

Replica nu s-a lăsat aşteptată.

„Probabil că în mintea lui Băsescu tot ce înseamnă lideri liberali sau lideri care nu sunt agreați de el înseamnă hoți”, a subliniat Crin Antonescu.

Preşedintele PNL a anunţat că vrea să solicite, în Senat, Ministerului Justiţiei şi premierului Victor Ponta o statistică a activităţii DNA legate de plângerile formulate la adresa foştilor miniştri ai guvernelor PDL.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri