Liderul PSD Vaslui o critică pe Gabriela Firea: „Un pic de modestie poate nu strică”

Data actualizării: Data publicării:
dumitru buzatu psd vaslui digi

Au loc negocieri doi câte doi pentru prezidențiale. Victor Ponta, inclus în joc de Viorica Dăncilă pentru un eventual sprijin dat candidatului PSD, a discutat deja cu premierul. Fostul premier a vorbit și cu liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu. În acest context, Gabriela Firea este dezagreată de lideri locali cu state vechi în PSD. Dumitru Buzatu îi recomandă primarului general al Capitalei mai multă modestie.

Gabriela Firea este o persoană vizibilă, dar în ceea ce privește capacitatea de a genera iritare este foarte ridicată, pentru că m-a iritat și pe mine. Nu poți tot timpul... de unde ai atitudinea aceasta de cel mai bun, cel care știi totul, care-i culpabilizezi pe toți ceilalți? Am văzut că este în mare pericol PSD-ul, dacă nu o va desemna drept candidat. Un pic de modestie poate nu strică unui candidat la alegerile prezidențiale”, a spus Gabriel Buzatu, președintele PSD Vaslui, la RFI.

Liderii PSD care în ultima perioadă au anunțat că vor să fie desemnați candidatul partidului la alegerile prezidențiale din toamnă se retrag unul după altul.

După ce duminică ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a anunţat că se retrage din competiţia internă, astăzi, Mihai Fifor, secretarul general al PSD, a declarat pentru Digi24.ro că se retrage și el şi o va susţine pe Viorica Dăncilă.

Mihai Fifor a fost măsurat în sondajele partidului, însă scorul obţinut, conform unor surse din PSD, a fost sub 5%.

Dintre cei care şi-au anunţat iniţial intenţia de a candida la prezidenţiale au mai rămas Şerban Nicolae şi Liviu Pleşoianu.

Surse din PSD spun însă că, cel mai probabil, Viorica Dăncilă va fi desemnată marţi la CEx prezidenţiabilul PSD. Şedinţa se anunţă una extrem de tensionată, pentru că îşi doreşte să candideze şi primarul Capitalei, Gabriela Firea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri