Liliana Anghel, fost secretar de stat în Ministerul Fondurilor Europene, numită secretar general în Ministerul Finanţelor

Data publicării:
Liliana Anghel
Liliana Anghel a fost numită secretar general în Ministerul Finanţelor. Foto: Gov.ro

Liliana Anghel, fost director adjunct în Ministerul de Finanţe şi fost secretar de stat în Ministerul Fondurilor Europene, a fost numită temporar secretar general în Ministerul Finanţelor, scrie News.ro.

Liliana Anghel a fost totodată secretar de stat în Ministerul Fondurilor Europene în perioada 2019-2021. Potrivit CV-ului său, între 2016-2017, Liliana Anghel a fost consilier la Cancelaria prim-ministrului.

De asemenea, prim-ministrul Marcel Ciolacu a semnat o altă decizie privind numirea temporară a lui Costinel-Daniel Nache în funcţia de secretar general al Autorităţii Vamale Române (AVR).

Potrivit unei alte decizii, Ion Cupă, fost preşedinte al AVR, a fost numit în funcţia de secretar general adjunct al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF).

Ion Cupă a fost eliberat zilele trecute din funcţia de preşedinte al Autorităţii Vamale Române, în locul acestuia fiind numit Marcel Simion Mutescu.

 

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri