Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, întâlnire de taină la Parlament

Data actualizării: Data publicării:
180327_dragnea tariceanu_CENTENAR_09_INQUAM_Photos_Octav_Ganea_

Întâlnire fulger în această seară între Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu la Parlament.

Discuţiile dintre cei doi au durat aproximativ o oră.

Cei doi au vorbit despre amnistie şi graţiere.

Subiectul a fost readus pe tapet de Liviu Dragnea, la o şedinţă a partidului, la care a participat şi ministrul Justiţiei, Tudorel Toader.  

Citiţi şi:

Lider PSD Vaslui: Nu înţeleg această tendinţă sângeroasă că trebuie băgaţi unii la puşcărie

Codrin Ştefănescu: Oprişan i-a anunţat pe procurori că PSD va da legea amnistiei şi graţierii

Secretarul general interimar al PSD, Codrin Ştefănescu, a declarat, marţi seara, la România TV, că preşedintele CJ Vrancea, Marian Oprişan, a fost audiat la DNA într-un dosar în care e vizat Liviu Dragnea. Ştefănescu a spus că Oprişan i-a anunţat pe procurori că PSD va da legea amnistiei şi graţierii.

Preşedintele CJ Vrancea a fost întrebat despre partidele de vânătoare la care a participat alături de Dragnea şi alţi lideri social-democraţi, dar şi afacerişti, judecători şi poliţişti.

”Ăsta s-a înfuriat! Cum adică, mă întrebaţi pe mine ce am vorbit şi am făcut cu prietenii mei acum 9-10 ani de zile? Credeţi că ne puneţi nouă căluşul în gură? Vom continua să modificăm legile şi oricum vom da legea aministiei şi graţierii”, a declarat Codrin Ştefănescu.

Liviu Dragnea i-a cerut lui Tudorel Toader o soluție pentru amnistie și grațiere

La aproape doi ani după controversata OUG 13 care a scos sute de mii de oameni în stradă, Liviu Dragnea i-a cerut răspicat ministrului Justiţiei să prezinte cât mai repede un proiect privind amnistia şi graţierea. Preşedintele PSD a spus că cel care s-a opus acestui proiect până acum a fost Paul Stănescu, potrivit informațiilor Digi24.

Mai mult, Dragnea l-a acuzat pe Tudorel Toader că nu a făcut nimic în această privinţă. Şeful PSD spunea că dacă în săptămânile următoare Tudorel Toader nu va prezenta un proiect privind amnistia şi gratierea, atunci va cere CEx PSD să ia o decizie. Termenul final pentru adoptarea aministiei și grațierii ar fi finalul acestui an. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri