Liviu Pop, în linie cu Vâlcov: Pentru PSD, protestatarii sunt prea mici, „un fir de praf”

Data actualizării: Data publicării:
senatorul psd liviu pop

Liviu Pop este de acord cu Darius Vâlcov: „Orice protestatar e un firicel de praf” în drumul României. Declarația de susținere a celor spuse de consilierul premierului Dăncilă a fost făcută de senatorul PSD la Digi24. Pop însă a ținut să facă și alte precizări pe placul lui Vâlcov și a dat asigurări că până în 2020 „România va arăta mult mai bine” economic. Că indicatorii economici arată altceva, este altă discuție...

Liviu Pop: „Nu e vorba de social-democrați, e vorba de România. România are un PIB de peste 200 miliarde de euro, putem deveni al 8-lea PIB din Europa. În drumul României, orice protestatar e un firicel de praf, până în 2020, România va arăta mult mai bine. Dacă românii în 2020 vor considera că PSD nu a guvernat bine și vor vota PNL, cu siguranță cei care vor ajunge în 2020 la guvernare vor lua România de mult mai sus, adică de la un PIB de aproape 200 miliarde.

Nu a fost un partid politic care a protestat. Dacă era un miting autorizat, niciodată nu am critica, și nici Opoziția nu a criticat Puterea atunci când s-a făcut un miting autorizat. Când nu ai un protest autorizat nu putem să comentăm.”

Darius Vâlcov a jignit protestatarii

Darius Vâlcov, consilierul premierului Viorica Dăncilă, a declarat la Antena 3 că protestatarii #rezist reprezintă „un fir de praf”Întrebat dacă nu vom fi catalogaţi drept „extremişti”, dacă vocea României se va auzi ca a Ungariei sau a Poloniei, Vâlcov a replicat: „De cine suntem numiţi extremişti? De #Rezist, Antifa de România? Haideţi să-i ocolim, să-i sărim, să trecem pe lângă ei, pentru că sunt un fir de praf, un firicel mic de praf în drumul nostru spre a cuceri istoria pe care o merităm”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri