Marcel Ciolacu despre sondajul în care PSD are 20% și PNL 47%: Nu cred în el, șmecherii și artificii

Data actualizării: Data publicării:
marcel ciolacu digi24

Marcel Ciolacu a spus într-o intervenție telefonică la Digi24 că a văzut ultimul sondaj IMAS în care PSD este creditat cu 20,6%, iar PNL cu 47,4%, dar că nu crede în el. „Nu cred în el. (...) Mai apăreau tot felul de sondaje în care noi aveam 38%, 42%, înainte de alegerile europarlamentare...”.

„L-am văzut și nu cred în el. Pentru că parcă trăiesc aceleași vremuri în care greșelile erau făcute de PSD, în care apăreau tot felul de sondaje în care noi aveam 38%, 42%, înainte de alegerile europarlamentare”, a declarat Marcel Ciolacu.

„Am văzut sondajul de la CURS, un pic asumat, cu niște explicații, și astăzi a apărut imediat alt sondaj (IMAS – n.red.). E jocul sondajelor în care și PSD a crezut la un moment dat că românii cred în astfel de șmecherii și artificii”, a mai adăugat președinte interimar al PSD.

Întrebat de Cosmin Prelipceanu, realizatorul emisiunii „Jurnalul de Seară”, dacă PSD va propune un premier în cazul în care moțiunea va trece și Guvernul Orban va pica, Marcel a Ciolacu a răspuns afirmativ.

Marcel Ciolacu: Va fi un intelectual pe profil de stânga.
Cosmin Prelipceanu: Nu e ambasadorul din SUA?
Marcel Ciolacu: Categoric nu. A fost o temă care mereu apărea când vorbeam de o nominalizare de premier, nu știu de unde. Nu îl cunosc pe George Maior, calitățile lui poate sunt evidente, dar nu cred că este cazul, culmea, să nominalizăm pe cineva... care... măcar să-l cunosc.

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri