Marcel Ciolacu: „Ne vom întoarce în 2021 să zdrobim definitiv coaliția pierzătorilor”

Data publicării:
marcel ciolacu, cu masca, aplauda in parlament
Marcel Ciolacu spune într-un mesaj de Anul Nou că 2021 va fi anul când PSD va învinge definitiv „coaliția pierzătorilor” Foto: Inquam Photos / George Călin

Preşedintele Partidului Social Democrat (PSD), Marcel Ciolacu, afirmă, într-un mesaj postat joi pe Facebook, că 2020 a fost un an teribil, iar 2021 se anunţă un an al austerităţii, dar promite că în anul care urmează social-democraţii se vor întoarce pentru „a zdrobi definitiv” coaliţia de dreapta care a preluat guvernarea.

„Au vrut să subjuge România în 2020. Au vrut să deţină controlul total. Şi pentru asta au fost în stare să meargă până acolo încât să se joace clandestin cu vieţile voastre, pentru că n-au avut alt răspuns pentru a stopa pandemia. Nu i-aţi lăsat. Românii sunt adevăraţii eroi ai acestui an! Voi !!! Voi sunteţi cei care aţi găsit soluţii, atunci când statul v-a lăsat pe cont propriu! Iar apoi le-aţi demonstrat prin vot că sunteţi mai puternici ca ei. De aceea, cea mai bună lecţie a acestui an este că fiecare dintre noi poate face diferenţa şi toţi ar trebui să încercăm să schimbăm lucrurile care nu ne convin”, afirmă liderul PSD.

El susţine că 2021 va fi un al austerităţii, „un an extrem de greu pentru milioane de familii” şi de aceea îi îndeamnă pe români să se ridice şi să îşi facă din nou auzită vocea.

„2020 a fost un an teribil. Iar 2021 se anunţă un an al austerităţii, un an extrem de greu pentru milioane de familii! De aceea vă îndemn să vă ridicaţi, să vă implicaţi şi să vă faceţi auzită vocea din nou! Împreună, am reuşit să oprim tăvălugul dreptei în 2020. Tot împreună, ne vom întoarce în 2021 să zdrobim definitiv coaliţia pierzătorilor. Vom învinge acest virus perfid şi ne vom lua vieţile înapoi! Vom readuce prosperitatea, dreptatea şi speranţa! Împreună, schimbăm România în 2021!”, își încheie mesajul Marcel Ciolacu.

Editor : Luana Pavaluca

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri