Marcel Ciolacu: „Părerea mea este că va câştiga domnul Cătălin Cîrstoiu. Are calităţi mari de manager. Nicuşor Dan nu are un proiect”

Data publicării:
Marcel Ciolacu, mirat pe holurile Guvernului
Premierul și liderul PSD, Marcel Ciolacu. Foto: Inquam Photos/George Călin

Premierul Marcel Ciolacu a declarat miercuri că, în opinia sa, Cătălin Cîrstoiu va câștiga alegerile pentru Primăria Capitalei, pentru că va avea o echipă, o majoritate în Consiliul General şi are calităţi mari de manager. Despre Nicușor Dan, Ciolacu spune că nu are un proiect și că după patru ani de mandat vorbim de apă caldă.

„În primul şi în primul rând, eu vreau să câştige bucureştenii. E normal. Părerea mea este că va câştiga domnul Cătălin Cîrstoiu, pentru că e o diferenţă foarte mare între susţinători, nu există nicio comunicare între susţinătorii domnului Nicuşor Dan şi susţinătorii domnului Piedone. Liantul, în acest moment, este Cătălin Cîrstoiu”, a spus liderul PSD într-un interviu pentru DC News, potrivit News.ro.

Ciolacu a precizat că acesta „va avea o echipă, o majoritate în Consiliul General şi are calităţi mari de manager”.

„Un om care a demonstrat că poate”, a precizat Marcel Ciolacu, arătând că „s-a săturat de politicienii care găsesc scuze”.

Liderul PSD a mai declarat că „toate campaniile s-au câştigat pe vot negativ, uite cât de urât e ăla, uite cât de nenorocit e ăla”.

„Ei nu au un proiect administrativ, Nicuşor Dan nu are un proiect. După patru ani vorbim de apă caldă, de lucruri esenţiale”, a subliniat premierul.

Întrebat ce efect va avea un insucces asupra alianţei PSD-PNL, Ciolacu a spus: „În primul rând nu va pierde alegerile Cătălin Cîrstoiu, dar oricum nu va afecta alianţa. Votul politic va fi unul consistent”.

„Eu nu cred că un bucureştean mai poate să îl voteze pe Nicuşor Dan, depăşeşte logica”, a mai declarat Ciolacu.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri