Marcel Ciolacu: „Politrucii PNL nu suportă specialiștii care spun adevărul! De asta a fost demis profesorul Streinu-Cercel”

Data publicării:
20190618141519_IMG_6086-01 marcel ciolacu inquam photos george calin
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, susține într-un mesaj postat pe Facebook, că profesorul Adrian Sterinu-Cercel a fost înlocuit din comisia COVID din Ministerul Sănătății pentru că „a avut curajul” să susțină public testarea populației. Ciolacu atacă guvernul PNL, despre care spune că „nu vrea să testeze”.

„Politrucii PNL nu suportă specialiștii care spun adevărul! De asta a fost demis profesorul Streinu-Cercel!

Citeam mai devreme în presă că Statul NewYork și Austria au finalizat deja testarea prin sondaj a populației. Au date exacte acum și știu cum să planifice reîntoarcerea la activitate și relansarea economiei!

La noi, profesorul Streinu-Cercel- cel care a propus testarea prin sondaj, tocmai a fost demis. Nu pentru că i s-ar reproșa ceva în activitatea sa de specialist. Ci pentru că, în urmă cu trei luni, atunci când toată lumea – mai puțin președintele Iohannis și PNL! - era speriată de ce urma să vină, Streinu-Cercel a propus un plan de măsuri, un plan ce nu s-a aplicat vreodată, deci fără urmări”, scrie Marcel Ciolacu.

Președintele PSD acuză guvernul că este „incompetent și de rea-credință”.

„Mai mult, inclusiv public, i s-a reproșat delictul de opinie, deoarece același profesor Streinu-Cercel a avut curajul să le-o spună verde-n față că în România nu se testează! Nu pentru că nu am avea capacitate, ci pentru că Guvernul NU VREA! De asta l-au și înlocuit cu o persoană care a spus că statul român testează și așa prea mult.

Mistificarea de la cel mai înalt nivel o cred doar cei care au făcut-o! Sunt sigur că oamenii au văzut singuri adevărul. La fel, cum am văzut că, în #Românianormală condusă de liberali, specialiștii încurcă.

Pentru că specialiștii nu fac jocul unui guvern de paie, incompetent și de rea-credință, pentru că specialiștii au curajul să spună adevărul, pentru că specialiștii nu pot fi controlați! Și, de aceea, trebuie înlocuiți cu politruci”, a mai scris Ciolacu.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri