Marcel Ciolacu: Toţi fripturiştii care au ţinut Guvernul în viaţă sunt răspunzători, alături de PNL, pentru acest dezastru

Data publicării:
Președintele PSD, Marcel Ciolacu sustine un discurs
Președintele PSD, Marcel Ciolacu Foto: Inquam Photos/ George Călin

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a susţinut marţi că toţi "combinagii" care au ţinut Guvernul Orban "în viaţă sunt răspunzători", alături de PNL, pentru "dezastrul" în ce priveşte îmbolnăvirile cu COVID-19.

"Un nou record negativ - 60 de morţi de COVID-19! Secţiile ATI gem de bolnavi, România a depăşit China la numărul infectărilor. China!!! Toţi trădătorii, toţi fripturiştii, toţi combinagii care au ţinut acest Guvern în viaţă pentru a prinde un nou mandat pe lista de traseişti a PNL sunt răspunzători alături de PNL pentru acest dezastru! La fel şi toate partidele care au girat corupţia, traseismul şi prostia Guvernului PNL! Dezastrul este acum total! Cu economia pusă pe butuci, fără alocaţii dublate, cu pensii mărite în bătaie de joc, sub rata inflaţiei, şi cu o harababură totală în ceea ce priveşte începerea şcolilor", a scris Ciolacu pe Facebook.

El a adăugat că social-democraţii, chiar dacă nu au majoritate în Parlament, vor continua să lupte şi să propună soluţii, scrie Agerpres.

Editor: Cristina Iancu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri