Marcel Ciolacu: Voi propune excluderea din PSD a primarului din Crevedia

Data publicării:
marcel ciolacu face declaratii
Marcel Ciolacu, premierul României. Foto: Inquam Photos / George Călin

Marcel Ciolacu a anunțat marți seara pe Facebook că la următorul Consiliu Politic Național care va avea loc la sfârșitul sătămânii va propune excluderea din partid a primarului din Crevedia. „Un primar care «n-a știut» și căruia nu-i pasă de tragedia prin care trece comunitatea care l-a ales nu are ce căuta în PSD!”, spune premierul.

„Voi propune excluderea primarului din Crevedia în următorul Consiliu Politic Național, de la sfârșitul săptămânii”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

„Un primar care «n-a știut» și căruia nu-i pasă de tragedia prin care trece comunitatea care l-a ales nu are ce căuta în PSD!”, a subliniat premierul.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Florin Petre, primarul din Crevedia, dă vina pe oamenii afectați de explozii că nu au făcut sesizări la Primărie: Nu am știut

Primarul PSD din Crevedia, Florin Petre, susține că nu știa că firma de GPL funcționa în continuare și că oamenii care stăteau lângă depozit, care au fost afectați de explozie, nu au făcut nicio sesizare la primărie.

„Știam că a fost închisă după adresa de la ISU. Nu este în competența Primăriei, și dacă nu am primit nicio sesizare... că s-a vehiculat la presă. Nu avem nimic scris la Primărie”, a spus Petre. „Cei care au fost afectați sunt cei care locuiesc lângă acest GPL. Puteți să-i întrebați dacă au făcut vreo sesizare sau nu. Dacă nu s-a făcut la primărie, nu s-a știut. Dacă s-a făcut la poliție, trebuie verificat la poliție”, a continuat el. Primarul susține că el știa că activitatea stației a fost oprită.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri