Ministrul Apărării: Europarlamentar PSD, amenințat cu moartea

Data actualizării: Data publicării:
dan nica
Dan Nica. foto: PSD

Mesaj extrem de grav publicat de ministrul Apărării, Mihai Fifor, duminică. Acesta susţine că liderul europarlamentarilor PSD, Dan Nica, ar fi fost ameninţat cu moartea. Dan Nica a trimis ieri un comunicat de presă în care-l acuza pe Klaus Iohannis că a orchestrat violenţele de pe 10 august.

dan-nica-agerpres-19.8.2015
Foto: Agerpres

Ce a scris Mihai Fifor, ministrul Apărării, în urmă cu puțin timp pe Facebook:

„Ieri, si sustin cu tarie aceasta propunere, colegul nostru, europarlamentarul Dan Nica, a solicitat constituirea unei comisii parlamentare de ancheta pentru analizarea evenimentelor din 10 august. Pentru asta a fost amenintat cu moartea. Nu este singurul membru PSD care primeste astfel de amenintari si nu putem permite perpetuarea si accentuarea politicii iresponsabile de fracturare a societatii romanesti. De aceea aceasta comisie trebuie constituita de indata. Guvernele se schimba de catre majoritati parlamentare rezultate in urma votului democratic si nu prin violente puse la cale in strada.”

Sâmbătă, liderul europarlamentarilor PSD Dan Nica a cerut înfiinţarea unei comisii parlamentare de anchetă pentru declaraţiile preşedintelui Klaus Iohannis referitoare la proteste, spunând că acesta a făcut acuzaţii dure la adresa Jandarmeriei, fără să aibă dovezi. Dan Nica a mai susținut că şeful statului nu este interesat de stingerea conflictelor din societate, ci vrea escaldarea lor pentru câştiguri electorale.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri