Mutarea ambasadei | Dragnea vrea anchetarea jurnalistului Dan Tăpălagă. Reacţia G4Media.ro

Data actualizării: Data publicării:
liviu dragnea 180115_PSD_CEX_027_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Liderul PSD vrea ca autorităţile să cerceteze modul în care a apărut în presă informaţia despre memorandumul guvernamental secret privind mutarea ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim.

liviu dragnea 180115_PSD_CEX_027_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Foto: INQUAM_Octav Ganea

"Sesizez eu acum. Vorbim de un document confidenţial. Cine din Guvern i-a dat documentul? Eu nu-l aveam. Cum a ajuns la domnul Tăpălagă? Avea acces? Să vedem, începe cineva investigaţie? Bineînţeles că nu", a fost reacţia lui Liviu Dragnea, întrebat dacă va sesiza cineva autorităţile. Dragnea a făcut declaraţiile dumincă seară, la postul RTV, ocazie cu care a continuat să se refere la jurnalistul Dan Tăpălagă: “Eu am auzit despre acel memorandum din spațiul public, chiar în ziua în care s-a adoptat, pentru că este un document confidențial. Și eu pun întrebarea – am auzit de la domnul Dan Tăpălagă, marele jurnalist, G4 sau nu știu cum îi mai zice acum, care a dat această informație, că Guvernul a adoptat un memorandum confidențial cu acel conținut – de unde a primit acea informație? SRI-ul, STS-ul au vreo explicație pentru asta? Asta nu este cumva un incident de securitate? Cine din funcționarii Guvernului, sau dintre membrii Guvernului, au dat această informație? Că eu nu o aveam”, a mai spus Dragnea, potrivit G4Media.ro.

Publicaţia online G4.Media.ro a reacţionat, arătând că "a scris în exclusivitate miercuri, 18 aprilie, sub semnătura lui Cristian Pantazi, citând surse guvernamentale, că Guvernul Dăncilă vrea să adopte o hotărâre sau un memorandum pentru mutarea ambasadei României din Tel Aviv la Ierusalim. G4Media.ro nu a prezentat textul documentului oficial".

Vedeţi, pe larg, precizările redacţiei G4Media.ro

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri