Nicolae Ciucă: Avem datoria să transformăm noul an în punct de plecare pentru un viitor al dezvoltării

Data publicării:
nicolae ciuca la senat
Președintele PNL, Nicolae Ciucă. Foto: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Ne aflăm, împreună, în faţa unei noi etape, a unui nou an, pe care avem datoria să-l transformăm în punct de plecare pentru un viitor al dezvoltării, a declarat duminică preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Ne aflăm, împreună, în faţa unei noi etape, a unui nou an, pe care avem datoria să-l transformăm în punct de plecare pentru un viitor al dezvoltării. Un viitor în care primează iubirea de ţară şi un respect profund pentru istoria şi tradiţiile noastre, pentru democraţie şi pentru valorile europene şi în care tot ceea ce facem e cu gândul la copiii noştri şi la noile generaţii.

Acestora avem datoria să le lăsăm o Românie mai bună, mai dezvoltată şi mai sigură. Vă doresc un an nou plin de realizări şi bucurii. Să aveţi sănătate şi linişte, alături de familii şi de toţi cei dragi. La mulţi ani!", a scris Ciucă pe Facebook. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri