Video Ludovic Orban și-a dus partidul la poarta lui Iohannis: „Te-ai făcut frate cu dracu, Să-i dai bacu` lui Ciolacu!”

Data actualizării: Data publicării:
orban cotroceni
Parlamentarii membri ai Forţa Dreptei au venit cu pancarte cu mesaje pentru președinte. Foto> Captur[ Digi24

Ludovic Orban și-a adus partidul în fața Palatului Cotroceni, în timp ce Klaus Iohannis era la consultări cu partidele. Parlamentarii membri ai Forţa Dreptei au venit cu pancarte cu mesaje pentru președinte, ănainte de desemnarea lui Marcel Ciolacu în funcția de premier, iar Orban l-a acuzat pe Iohannis că astăzi „comite ultimul act de trădare, din drama pe care a servit-o poporului român, dând puterea pe mână caracatiţei PSD”.

Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, l-a acuzat pe preşedintele Klaus Iohannis că „de ziua de naştere face propria sa mineriadă politică, fără mineri”.

„Îşi bate joc şi trădează încrederea şi speranţa care i-a fost acordată de 6 milioane şi jumătate de români, promisiunile pe care le-a făcut în campanie: o Românie fără PSD, o Românie normală, care să fie guvernată pentru respectarea drepturilor şi libertăţilor individuale, care să se modernizeze, în care să se facă reformele necesare, să se repare legile justiţiei şi lupta anticorupţie să fie sprijinită de la cel mai înalt nivel”, a spus Orban.

Liderul Forţa Dreptei a mai spus că „astăzi, Klaus Iohannis comite ultimul act de trădare, din drama pe care a servit-o poporului român, dând puterea pe mână caracatiţei PSD”.

„Începând de astăzi, după desemnarea lui Ciolacu, Klaus Iohannis arată că nu a fost altceva decât un Cal Troian al PSD, nu a fost altceva decât un mincinos neruşinat, care şi-a bătut joc de toţi oamenii cărora le-a făcut promisiuni pe care imediat ce s-a văzut cu al doilea mandat în buzunar le-a călcat în picioare”, a mai arătat Orban.

Pe pancartele parlamentarilor Forţa Dreptei erau scrisemesajele: „Lacheii te slugăresc, liberalii te urăsc!”, „Iohannis cal troian al PSD!”, „Pas cu pas, tu ne-ai ras!”, „Ne-ai minţit de la început, ne-ai trădat şi ne-ai vândut!” şi „Te-ai făcut frate cu dracu, Să-i dai bacu lui Ciolacu!”.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri