Pandele spune că nu îl cunoaște pe Godei, patronul „azilelor groazei”: Am aflat că bunicul meu i-a cununat pe bunicii lui

Data publicării:
pandele godei
Primarul din Voluntari, Florentin Pandele, și Ștefan Godei, șeful Asociației „Sfântul Gabriel cel Viteaz”. Foto: Facebook

Florentin Pandele, primarul din Voluntari și soțul Gabrielei Firea, a declarat joi pentru G4Media că nu îl cunoaște pe Ștefan Godei, șeful Asociației „Sfântul Gabriel cel Viteaz”, liderul grupului infracțional - potrivit DIICOT - în cazul azilelor groazei și fost angajat la cabinetul senatorial al lui Firea. Pandele a spus însă că bunicul său i-a cununat pe bunicii lui Godei, cele două familii fiind originare din același sat – Surlari (Ilfov). 

„Nu am nici o legătură cu acest Godei. Eu sunt născut în satul Surlari și am aflat de la familie că tatăl tatălui meu i-a cununat pe bunicii lui Ștefan Godei”, a declarat Pandele. 

El a dezmințit informația potrivit căreia Godei ar fi nepotul primei sale soții, Adela Constantin. 

Pandele a spus că nu știe nimic despre legăturile lui Godei cu Gabriela Firea, care l-a angajat la cabinetul său de senator. 

Potrivit unui document obținut de Digi24, Ștefan Godei, patronul azilului din Ilfov, este omul de casă al familiei Firea - Pandele încă din 2014 și a fost angajat în toate instituțiile la care Firea a lucrat până a ajuns ministru. Ultimul loc de muncă al lui Godei a fost la Senat, unde a lucrat ca șofer până în februarie anul acesta, când au apărut public anchetele jurnalistice din azilele ororilor. Gabriela Firea a reacționat și a spus că nu a fost șoferul ei nici la Senat, nici la Primărie.

Editor : A.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri