PNL Sector 1 a decis ca George Tuță să fie candidatul partidului pentru Primărie

Data actualizării: Data publicării:
BUCURESTI - PNL - EVENIMENT - PRIMARIA BUCURESTI - 1 FEB 2024
Filiala Sectorului 1 a PNL îl vrea pe deputatul George Tuță (foto centru prim-plan) în locul lui Clotilde Armand, dar în ședința de Coaliție de seara trecută a fost pus pe masă numele lui Sebastian Burduja (foto centru fundal). Foto: Inquam Photos / George Călin

Competiție dură în PNL pe cel mai bogat sector al Capitalei. Filiala Sectorului 1 a PNL îl vrea pe deputatul George Tuță în locul lui Clotilde Armand, dar în ședința de Coaliție de seara trecută a fost pus pe masă numele lui Sebastian Burduja.

Elena Crângașu, jurnalist Digi24: Momentan, sunt mai multe nume vehiculate pentru mai multe funcții. Un exemplu este Sebastian Burduja, pe care PNL l-a anunțat drept varianta partidului pentru PMB. Însă, surse participante la ședința de Coaliție de joi seară au afirmat că este și cel care ar putea ocupa funcția de candidat pentru Primăria Sectorului 1, acolo unde PSD și PNL și-au dat mâna să aibă un candidat comun. Aceasta se întâmplă pentru că Burduja ar avea mai multe șanse la Primăria Sectorului 1 decât la Primăria Municipiului București.

Însă, conform unui document obținut de Digi24, filiala Sectorului 1 a decis joi ca acest candidat pentru Sector să fie președintele filialei, deputatul George Tuță. Decizia va trebui supusă votului într-o ședință a conducerii PNL (BPN) iar acolo vom vedea hotărârea finală, dar de cele mai multe ori Coaliția este cea care are ultimul cuvânt.

Editor : A.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri