Ponta nu vrea alianță cu PSD: Problema lor e tagma jefuitorilor lipiți de Dragnea, Dăncilă și de Ciolacu acum

Data publicării:
Victor Ponta și Marcel Ciolacu
Foto: INQUAM Photos/ George Călin

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă la Buzău, că „problema PSD nu este preşedintele, problema lor e tagma jefuitorilor, lipiţi de Dragnea, lipiţi de Dăncilă, lipiţi de Ciolacu acum”, potrivit Agerpres.

„Noi, cei din Pro România, nu facem înţelegeri cu cei care au vândut şi vând PSD-ul la bucată, pe vremea lui Dragnea, pe vremea lui Dăncilă şi pe vremea lui Ciolacu. M-am gândit că o să aibă congresul sâmbătă şi se va face curăţenie, un nou început, alţi oameni. N-au făcut nici congresul şi când o să-l facă înţeleg că o să-l facă cu oamenii lui Dragnea şi Dăncilă (...) Am tot zis, poate se schimbă, poate îşi dau seama ce-au greşit, dar după ziua de ieri mi-e foarte clar prin oamenii care rămân în conducerea PSD”, a mai declarat sursa citată.

Victor Ponta a mai spus că partidele de dreapta, "deşi nu se suferă i-a dus mintea să se unească şi se vor uni, PNL cu USR cu PMP".

„Problema lor nu e preşedintele, problema lor e tagma jefuitorilor, lipiţi de Dragnea, lipiţi de Dăncilă, lipiţi de Ciolacu acum şi faptul că nu mai văd norodul din cauza tagmei jefuitorilor, care se lipesc, se ventuzează”, a mai afirmat preşedintele Pro România.

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat marți că din echipa cu care va candida la Congres face parte Lia Olguța Vasilescu. Între Victor Ponta și Olguța Vasilescu este un conflict mai vechi, cei doi atacându-se în repetate rânduri prin declarații de presă.

Editor: Robert Kiss

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri