Președintele PSD Neamț: Rămânem o echipa unită care asigură o guvernare performantă orientată spre cetăţean

Data publicării:
ionel arsene
Ionel Arsene

Preşedintele PSD Neamţ, Ionel Arsene, afirmă că partidul din care face parte a arătat, în urma votului din Comitetul Executiv Naţional, că are în rândurile sale „oameni responsabili şi maturi politic, capabili să gestioneze orice situaţie, indiferent cât de delicată ar fi”.

„Am arătat din nou că PSD este guvernat de principii democratice şi că vocea oricărui membru este ascultată şi orice opinie este respectată. Important e ca de fiecare dată când există nemulţumiri, păreri diferite, ele să fie discutate în cadrul partidului. Aşa cum am spus de fiecare dată orice problemă care se iveşte îşi găseşte rezolvarea în interiorul partidului, în forurile sale de conducere statutare”, a scris Arsene, sâmbătă, pe Facebook.

El a precizat că PSD este conştient de „responsabilitatea uriaşă” a guvernării şi din aceea se va concentra pe implementarea programului de guvernare.

„Să nu lăsăm orgolii sau nemulţumiri personale să pună în pericol stabilitatea României şi a PSD. Rămânem echipa unită care asigură ţării o guvernare performantă orientată spre cetăţean, spre nevoile şi dorinţele românilor”, a adăugat Ionel Arsene.

Sursa: Agerpres

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri