Prima reacție a deputatului Adrian Solomon după ce a fost amendat pentru că nu a purtat mască la șaormerie

Data actualizării: Data publicării:
adrian solomon captura

Doi parlamentari PSD au refuzat să poarte mască și s-au luat la ceartă cu patronii unei șaormerii din Centrul Vechi. Unul dintre scandalagii este președintele Comisiei de Muncă din Camera Deputaților, Adrian Solomon, iar celălalt este deputatul PSD Ioan Irinel Stativă, membru în aceeași comisie.

Adrian Solomon susține că „totul este un abuz al unor polițiști mult prea puțin școliți”. „Nu am fost amendați aseară. Am fost doar legitimați. Totul e un abuz”, a mai spus deputatul PSD pentru HotNews.ro.

Potrivit sursei citate, el nu a răspuns la telefon, dialogul având loc prin mesaje, în timp ce deputatul Irinel Stativă nu a putut fi contactat.

Întrebat de ce este un abuz, Solomon a răspuns: „Am fost legitimați și atât”. Întrebat din nou despre amendă, el a răspuns: „Asta știu de la TV”.

Polițiștii au transmis în comunicatul de marți dimineață că Adrian Solomon a fost amendat cu 1.600 de lei, iar Ioan Irinel Stativă cu 1.000 de lei.

Chestionat despre conflictul cu polițiștii și jignirile pe care le-ar fi adus acestora, Solomon a răspuns: „Să demonstreze în instanță. E ușor în comunicate (...) N-am nimic de zis. Când voi primi PV (nota redacției: procesul verbal) prin poștă, probabil voi contesta. Ăsta e un exemplu de abuz al unor polițiști mult prea putin școliți”.

Inițial, în conversație, deputatul PSD a precizat că nu a fost amendat, ci doar legitimat. La întrebarea reporterului „pentru ce vi s-a făcut atunci proces verbal?”, replica a fost: „Exact. Nu am fost amendați pe loc”.

Deputatul PSD Adrian Solomon este președintele Comisiei de Muncă din Camera Deputaților și se află la al doilea mandat de deputat de Vaslui.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri