Principalul aliat mediatic al lui Liviu Dragnea cere demisia Vioricăi Dăncilă

Data actualizării: Data publicării:
dancila gov ro
Foto: gov.ro

Bogdan Chirieac, omul prin care Liviu Dragnea plasează în media principalele direcții de comunicare, a declarat vineri seară la Antena 3 că premierul Viorica Dăncilă trebuie să plece. Declarație preluată și de site-ul său, DCNews.ro, relatează G4media.

Bogdan-Chireac-Liviu-Dragnea-sursa-DCNews-640x382
Foto: dcnews.ro

„Doamna Dăncilă va alege să plece. Protestele o ţin la Palatul Victoria – şi toate aberaţiile care se spun pe marginea acestora – care au fost categoric violente (…) Eu nu mai am niciun fel de îndoială. Trebuie să plece din cauza dispreţului manifest pe care îl are faţă de muncă. Faptul că a închis țara în această săptămână a provocat pagube, probabil, de miliarde de euro mediului privat. Nu toată lumea din România lucrează la stat. La o sărbătoare legală de o zi a mai dat de la dânsa din buzunar, de la Teleorman, încă două zile libere (…) Eu sper să plece cât de curând. A închis țara”, a spus Bogdan Chirieac la Antena 3.

Potrivit sursei citate, este pentru prima oară când Bogdan Chireac îi cere demisia premierului Dăncilă, după ce a susținut-o necondiționat de la instalarea în funcție. Motivul găsit este minivacanța dată de guvern pentru bugetari în zilele de 16 și 17 august, o problemă relativ minoră în comparație cu alte decizii mult mai nocive ale guvernului.

G4Media mai precizează că Bogdan Chireac a fost cel care a lansat pe 1 august informația că parlamentarii PSD ar pregăti punerea sub acuzare a președintelui Klaus Iohannis pentru înaltă trădare. Dragnea a confirmat la scurt timp informația. Tot Chireac a anunțat în premieră în 2017 că guvernul Grindeanu va abroga celebra OUG 13 printr-o altă ordonanță de urgență.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri