Prioritățile anunțate de Florin Cîțu după ce a fost desemnat premier

Data actualizării: Data publicării:
Premierul Florin Ciitu
Premierul Florin Cîțu. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Premierul desemnat Florin Cîțu a spus, după ce a fost desemnat în această funcție, că obiectivul Guvernului pe care îl va conduce este să scoată România din criza sanitară și să „reașeze economia pe picioarele ei”.

„Vreau să îi asigur pe români că îmi dau seama și știu perioada dificilă prin care trece România și vreau să le garantez că voi face tot ce este posibil pentru a avea o guvernare stabilă și de lungă durată. România trece, în această perioadă, printr-o criză dublă, una de sănătate și una economică. Este rolul acestei guvernări să treacă cât mai rapid România prin criza de sănătate, cu cât mai puține costuri pentru români și să reașezăm economia pe picioarele ei, sănătoasă”, a spus Florin Cîțu, la Cotroceni.

„Vin în fața dumneavoastră cu o echipă de profesioniști. În același timp, fiecare minister și fiecare ministru va avea obiective clare din partea prim-ministrului, care vor fi monitorizate trimestrial. Mă voi asigura că aceste obiective vor fi duse la îndeplinire”, a mai spus el.

Editor : Monica Bonea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri