PSD: „Campania electorală a lui Iohannis Bețe-n-Roate va costa România câte 6,9 de milioane euro/zi”

Data actualizării: Data publicării:
razvan cuc viorica dancila daniel suciu inquam octav ganea 20190219225024_OGN_5070-01

Social-democrații îl acuză pe președintele Klaus Iohannis că aduce prejudicii României prin nesemnarea decretelor de numire pentru miniștrii propuși de PSD la Ministerul Dezvoltării și Ministerul Transporturilor.

razvan cuc viorica dancila daniel suciu inquam octav ganea 20190219225024_OGN_5070-01
FOTO: INQUAM PHOTOS - Octav Ganea

„Începând de azi, campania electorală a lui Iohannis Bețe-n-Roate va costa România câte 6,9 de milioane euro/zi reprezentând fonduri europene neabsorbite la Ministerul Transporturilor și la Ministerul Dezvoltării. Aceasta e în medie valoarea fondurilor europene absorbite pe zi lucrătoare de cele două ministere în 2018. După expirarea perioadei de 45 de zile de interimat, aceste ministere lipsite de miniștri nu mai pot deconta facturile pentru proiectele cu fonduri europene. În ultimii doi ani PSD a accelerat semnificativ absorbția banilor europeni, dar rezultatele ar fi putut fi mai bune dacă Iohannis nu ar băga bețe-n roate”, transmite PSD, printr-o postare pe pagina de Facebook a partidului.

După o ședință cu scântei, Comitetul Executiv al PSD a decis, marți, ca Răzvan Cuc și Daniel Suciu să fie noile propuneri ale PSD pentru Ministerul Transporturilor, respectiv Ministerul Dezvoltării.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marţi seara că, în cazul în care preşedintele Klaus Iohannis va refuza cele două propuneri ale conducerii partidului pentru portofoliile Transporturilor şi Dezvoltării Regionale, va fi luată o nouă decizie, „poate mai apăsată”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri