PSD l-a exclus din partid pe deputatul Aurel Bălășoiu, pentru suspiciuni legate de o înregistrare cu o partidă de sex

Data publicării:
aurel balasoiu
Aurel Bălăsoiu. Sursa foto: Facebook

PSD l-a exclus, sâmbătă, din partid, pe deputatul Aurel Bălășoiu, căruia social-democrații îi cer să își dea demisia și din Parlament. Motivul este, potrivit unor surse din conducerea partidului, o înregistrare video care ar fi ajuns la Marcel Ciolacu, cu o partidă de sex la care ar fi participat și deputatul Bălășoiu. 

„Conducerea PSD a decis astăzi excluderea din partid a deputatului Aurel Bălăşoiu. De asemenea, PSD se aşteaptă ca acesta să îşi dea demisia urgent din funcţia de deputat. În caz contrar, PSD va vota pentru ridicarea imediată a imunităţii parlamentare.

PSD nu tolerează în niciun fel încălcarea legii, a demnității umane și moralei creștine”, a anunțat PSD pe pagina sa de Facebook.  

Imaginile ar fi fost livrate conducerii PSD de o sursă anonimă, și ar arăta o partidă de sex în grup.

Aurel Bălășoiu este teolog și a fost primar al comunei Rociu din Argeș, înainte de a fi ales deputat pe listele PSD. 

Gândul.ro a publicat mai multe fotografii cu deputatul Bălășoiu în ipostaze intime alături de un bărbat, despre care conducerea PSD suspectează că ar fi un minor. Bălășoiu a negat, pentru reporterii de la Gândul,  că ar fi fost vorba de relații sexuale cu un minor. 

”Voi merge înainte și voi lupta! Merg înainte, nicio problemă! M-au exclus, nicio problemă! Nu recunosc! (n.red. – Răspunsul pe care l-a dat la întrebarea ”Recunoașteți că ați întreținut relații sexuale cu minori?”)

Editor : A.V.D

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri