Rareş Bogdan: Ciolacu este de patru luni în campanie prezidențială. „Dacă începi prea repede, s-ar putea ca finişul să nu îţi aparțină”

Data publicării:
Rareș Bogdan
Rareș Bogdan. Foto: Profimedia Images

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a spus sâmbătă, în emisiunea Insider Politic, de la Prima TV, că preşedintele Partidului Social Democrat, premierul Marcel Ciolacu, se află de trei, patru luni în campanie pentru alegerile prezidenţiale, dar a precizat că dacă „începi prea repede să alergi s-ar putea ca finişul să nu îţi aparţină”.

Rareş Bogdan a fost întrebat sâmbătă, la emisiunea Insider Politic de la Prima TV, dacă premierul Marcel Ciolacu este deja în campania electorală pentru alegerile prezidenţiale, având în vedere şi vizitele făcute în această săptămână în Israel şi în Ucraina.

„E de vreo trei, patru luni în campanie prezidenţială”, a răspuns Rareş Bogdan.

Întrebat dacă îl va vota pe Marcel Ciolacu la alegerile prezidenţiale, prim-vicepreşedintele PNL a răspuns: „Nu îl votez. Votez candidatul PNL”.

Rareş Bogdan a explicat apoi că Marcel Ciolacu nu are siguranţa câştigării alegerilor pentru că a început atât de repede campania electorală.

„Marcel Ciolacu este de vreo trei, patru luni în campanie prezidenţială, dar din experienţa mea ca fost jurnalist şi din experienţa mea ca actual lider PNL, dar observator al vieţii politice, vă pot spune că dacă începi prea repede să alergi, s-ar putea ca finişul să nu-ţi aparţină. Eu am văzut un lucru. Atunci când noi l-am lansat pe Klaus Iohannis, l-am lansat undeva la început de iulie. (…) L-am lansat pe domnul Klaus Iohannis, care a câştigat alegerile în noiembrie. Deci din iulie în noiembrie sunt vreo patru luni. Faptul că domnul Ciolacu a început atât de repede campania electorală nu îi dă neapărat siguranţa câştigării alegerilor, mai ales că, dacă ne uităm în turul doi, dacă ajunge cu un candidat al dreptei, orice candidat al stângii pierde”, a afirmat Rareş Bogdan.

La remarca potrivit căreia cel care va fi candidatul PSD la alegerile prezidenţiale ar putea intra în turul doi cu candidatul AUR, replica lui Rareş Bogdan a fost: „Exclus!”.

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri