Exclusiv Rareș Bogdan: Ciucă va fi 100% președintele României. E mai bun decât Ciolacu „de la mare distanță”

Data actualizării: Data publicării:
nicolae ciuca si marcel ciolacu
Liderii coaliției PNL-PSD, Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu. FOTO: Inquam Photos/ Octav Ganea

Europarlamentarul liberal Rareș Bogdan spune că președintele PNL, Nicolae Ciucă, va fi „100%” președintele României. Prim-vicepreședintele PNL a răspuns astfel când a fost întrebat, la Digi24, dacă Ciolacu e mai bun pentru funcția de șef al statului decât președintele PSD, Marcel Ciolacu.

„PNL va da președintele României. Deocamdată nu am vorbit de negocieri pentru președinte, e o funcție care nu poate fi negociată la o masă și trebuie discutată o opțiune și o strategie după alegerile europarlamentare a spus Rareș Bogdan.

El a adăugat că Ciucă va fi „100% președintele României”.

„E un om foarte echilibrat, rațional, cu mult bun simț. Eu spun că e cel mai potrivit. Ca președinte al României, datorită echilibrului, raționalității și modului în care ține echilibru într-o coaliție cu tensiuni uriașe. Faptul că aținut această coaliție, faptul că a reușit să ne convingă că este important să ne gândim la stabilitatea României într-un context mai intempestiv, cred că e cel mai potrivit pentru a asigura echilibrul României, care are în primul rând nevoie de stabilitate”, a susținut el.

Întrebat dacă Ciucă e mai bun pentru această funcție decât Ciolacu, Bogdan a răspuns: „E la mare distanță, e mai bun ca oricare dintre candidați”.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri