Scrisoarea trimisă de PSD şi ALDE preşedintelui Klaus Iohannis

Data actualizării: Data publicării:
SCRISOARE PSD ALDE crop

Adresa oficială prin care PSD şi ALDE îl nominalizează pe Sorin Grindeanu, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, la funcţia de prim-ministru a ajuns la Cotroceni. Documentul este semnat de preşedintele PSD Liviu Dragnea şi de copreşedinţii ALDE, Călin Popescu Tăriceanu şi Daniel Constantin.

SCRISOARE PSD ALDE

,,(...) Prioritatea noastră, ca partide care au câștigat alegerile detașat, deținând majoritatea în Senat și Camera Deputaților, este stabilitatea României, implementarea, cât mai rapid, a Programului de Guvernare al Coaliţiei PSD-ALDE, o viaţă mai bună pentru români într-o ţară liberă şi prosperă.
Deşi apreciem ca fiind în afara cadrului constituţional procedura prin care nu aţi fost de acord cu desemnarea doamnei Sevil Shhaideh pentru funcţia de prim-ministru, pentru a pune punct instabilității politice actuale, care nu este generată de noi, și pentru a evita intrarea țării într-o criză politică profundă, cu responsabilitate şi respect faţă de votul românilor din 11 decembrie, am decis să transmită o nouă nominalizare, în vederea desemnării drept candidat la funcţia de prim-ministru, în persoana domnului Sorin Mihai Grindeanu."

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri