Video Șoșoacă, o nouă ieșire după ce a fost lovită de Simion: „Nu ți-e rușine, perversule? Frustratule sexual”

Data actualizării: Data publicării:
soso simion ezgif.com-optimize (6)

Senatoarea Diana Șoșoacă a avut o nouă reacție nervoasă miercuri dimineață, după ce în ședința de marți seară a Parlamentului a fost protagonista unei confruntări cu George Simion, care a lovit-o peste mână, trântindu-i telefonul pe jos. Diana Șoșoacă folosește cuvinte grele la adresa liderului AUR și îl acuză de minciună.

„Ce s-a întâmplat, Simioane???? Nu poți să te abții de la violențe? Nu poți face față unei confruntări directe cu mine? Te-am întrebat simplu: de ce minți că te-ai văzut cu mine la Viena? De ce plătești articole mizerabile împotriva mea în care minți că te-ai văzut cu mine pe ascuns în Austria???? Răspunsul tău a fost grobian: insulte, că ai nevastă, că nu sunt sexi... Nu ți-e rușine, perversule??? Ăsta e răspuns de politician care se vrea președinte? Frustratule sexual, tu și cu analistul tău politic , "Goldonienilor" care vă gândiți numai la perversiuni sexuale... Apropos, cu violul cum stați? Tot cu intervenții în justitie? Hai, că așa v-a învățat tăticul vostru, PSD-ul!

PS... Goldonian vine de la Carlo Goldoni, pour les connaisseurs!”, a scris Diana Șoșoacă miercuri dimineață pe Facebook, unde a postat din nou clipul video filmat cu telefonul ei, care a surprins și confruntarea din Parlament cu George Simion.

Senatoarea Diana Șoșoacă și liderul AUR George Simion s-au confruntat marți în ședința dedicată dezbaterii bugetului pentru 2024, înaintea votului final care este programat să aibă loc miercuri.

Șoșoacă i-a adresat injurii și acuzații lui Simion și a încercat să-i rupă afișul pe care îl ținea în mână la tribuna Parlamentului. În cele din urmă Simion i-a lovit telefonul senatoarei, pe care îl folosea să filmeze.

George Simon, președintele AUR: - Asta-i atitudinea voastră...

Diana Șoșoacă, senator: - Pleacă de lângă mine, că nu știu ce-ți fac.

George Simion: - Te agresez sexual, scroafo!

Diana Șoșoacă: - Ce faci, mă, tu?

George Simion: - Te agresez sexual.

Diana Șoșoacă: - Mă agresezi, tu, sexual, mă? Pe cine agresezi tu, sexual, mă? Nu ți-e rușine, bă violentule? Fătălăii de la AUR. Fă-tă-lă-ul!, fă-tă-lă-ul!

Editor : Bogdan Păcurar

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri