Surse: Atac la PSD, în ședința liberalilor de la Sinaia: Vor să pară băieți buni, dar ne atacă prin „Divizia Bălăceanca”

Data actualizării: Data publicării:
BUCURESTI - PNL - SEDINTA BPN - 16 MAI 2023
Foto: Inquam Photos / George Călin

Liderii PNL i-au atacat pe colegii de coaliție de la PSD, în ședința conducerii, de la Sinaia. Potrivit unor surse participante la discuții, secretarul general al partidului, Lucian Bode, a declarat vineri, despre atacurile social-democraţilor la adresa PNL, că cei de la PSD „vor să pară băieţi buni, însă ne atacă începând de aseară prin „Divizia Bălăceanca”. El a reacţionat la o postare a deputatului PSD Marian Mina.

„PSD vor să pară băieţi buni, însă ne atacă începând de aseară prin „Divizia Bălăceanca”, ar fi spus Lucian Bode, potrivit surselor citate.

Deputatul PSD Marian Mina s-a lansat joi într-un atac la adresa liberalilor, pe care i-a întreabat retoric dacă i-a invitat cineva pe o listă comună la alegeri. „Ştiţi bancul cu furnica aia care se uită în oglindă şi se crede elefant?! Cam aşa începe şi povestea „Prin noi înşine” pe care Brătienii de rit nou o lansează la Sinaia, la un bufet rece”, a scris Mina pe Facebook.

Reacția sa vine după ce în ședința PNL de la Sinaia liberalii au discutat pe marginea unor sondaje cu privire la anul electoral 2024.

Liderii PNL decid dacă vor merge pe liste comune cu PSD la alegerile din 2024 sau separat. Aceștia discută despre opțiunile pe care le au pe baza unui sondaj comandat de partid, care reflectă voința electoratului. Potrivit informațiilor Digi24, 70% dintre respondenții acestui sondaj nu vor ca PSD și PNL să meargă împreună în alegeri. 

Erată: Această știre a fost motificată, după ce inițial declarația i-a fost atribuită greșit europarlamentarului PNL, Rareș Bogdan.

Editor : R.K.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri