Teodor Meleşcanu, mesaj pentru "dragă Călin": "Nu știu ce să cred? Ai uitat cum ai fost ales?"

Data publicării:
Teodor Melescanu ID95586_INQUAM_Photos_George_Calin
FOTO: INQUAM PHOTOs - George Călin

Teodor Meleșcanu a declarat că este îngrijorat de afirmațiile lui Călin Popescu Tăriceanu. Fostul ministru de Externe îl întreabă pe liderul ALDE care este proiectul formațiunii și în cazul în care sunt membrii care nu sunt de acord cu acest proiect, atunci va da afară partidul din partid.

„• Cu multă îngrijorare mă uit la declarațiile publice ale colegului meu de partid domnul Tăriceanu, care îmi reproșează că am fost ales de colegii mei senatori la propunerea PSD. • Domnia sa a uitat că a fost ales de două ori în funcția de președinte al Senatului României propus și susținut de PSD! • Atunci a declarat că va promova valorile, drepturile și libertățile individuale. Azi, dorește ilegal și neconstituțional să sancționeze un ales al poporului, să candideze la o funcție în Senatul României?”, a scris Teodor Meleșcanu, pe Facebook.

Actualul președinte al Senatului a adăugat că nu știe ce să creadă despre Călin Popescu Tăriceanu, dacă și-a schimbat sau nu valorile despre democrația și parlamentarism.
„• Dragă Călin, nu știu ce să cred? Ți-ai schimbat valorile sau ai uitat cum ai fost ales și ce ai declarat? • Dacă domnul Tăriceanu atât a învățat despre democrație, parlamentarism și libertatea individuală în ultimii 30 de ani atunci e mai bine că nu mai e la conducerea forului suprem al democrației românești!”, a completat Meleșcanu.

Acesta își încheie postarea pe rețeaua de socializare cu două întrebări pe care i le adresează lui Călin Popescu Tăriceanu.

„P.S.1: Două întrebări aș avea la ține dragă Călin: care este proiectul ALDE? (spune câteva cuvinte despre acesta poporului și membrilor ALDE care te-au ales) P.S.2: În cazul în care acest proiect ar există și membrii ALDE n-ar fi de acord, vei da afară partidul din partid?”, a conchis Teodor Meleșecanu.

Teodor Meleșcanu a fost ales, marți, în funcția de președinte al Senatului. Fostul ministru de Externe a fost propus pentru poziție de PSD. Grațiela Gavrilescu, Alexandru Băișanu și Ion Cupă au fost propuși în funcții de miniștri de premierul Viorica Dăncilă.

Călin Popescu Tăriceanu a declarat că Delegația Permanentă a ALDE se va întruni, luni, pentru a formaliza deciziile de excludere a membrilor ALDE care au acceptat să fie propuși în Guvern de către premierul Viorica Dăncilă. Pe lista celor care trebuie excluși din partid se numără și Teodor Meleșcanu.

Sursa: Mediafax

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri