Traian Băsescu, disputat de candidații PDL

Data publicării:
02032013 20basescu-52557

Cei trei candidaţi la conducerea PDL și susținătorii lor bat ţara în lung şi-n lat pentru a-şi convinge colegii că merită votul lor. Una dintre temele discursului lor o reprezintă relaţia cu Traian Băsescu.

„Noi toţi de aici am pornit în politică pentrru că am lucrat cu Traian Băsescu şi credem în el. Dacă Traian Băsescu vrea să revină în politică, o sa revină la reformiști. Nu știu, vom vedea”, a spus Monica Macovei.

Anterior, Traian Băsescu a pledat pentru nevoia de schimbare la vârful PDL şi şi-a arătat susţinerea pentru candidatura Elenei Udrea. Aflat în campanie la Sibiu, fostul ministru al Turismului a fost întrebat dacă se vede în postura de şef al Traian Băsescu dacă acesta va reveni în PDL. „Întâi de toate trebuie să vedem cum anume Traian Basescu înțelege să se întoarcă în politică. Eu susțin parteneriatul cu președintele României în acest moment, dar și după ce Traian Băsescu își va termina mandatul”, a declarat Elena Udrea.

Aflat în echipa lui Vasile Blaga, prim-vicepreşedintele Dorin Florea crede că, după plecarea de la Palatul Cotroceni, Traian Băsescu va avea un proiect mult mai important. „Domnul Băsescu nu vine să ia partidul in braţe, ci să facă mult mai mult, sa aibă viziunea de a coaliza dreapta printr-un program coerent, aşa se va poziţiona"

Democrat liberalii trebuie să decidă dacă îl vor invita sau nu pe Traian Băsescu la Convenţia care va alege noua conducere.

Traian Băsescu a declarat public că va onora invitaţia, dacă aceasta va fi făcută. Democrat liberalii îşi vor alege noua conducere în Convenţia Naţională care se va desfăşura la23 martie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri