TRANSPARENȚĂ. Miniștri cu averi încă necunoscute

Data publicării:
25122012 20m 20ministri 20averi-40467

Deși au trecut patru zile de la învestire, 16 din cei 27 de miniștri nu s-au grăbit să publice pe site-ul instituției declarațiile de avere și de interese.

Pentru cei care sunt curioși ce avere au miniștrii Cabinetului Ponta II cel mai simplu este să intre pe site-ul Guvernului, unde este afișată actuala componență.

Dar nu toți membrii Cabinetului, precum Liviu Dragnea, ministrul Administrației și Dezvoltării Regionale, și-au afișat declarațiile.

În aceeași situație sunt nu mai puțin de 16 miniștri ai Cabinetului Ponta II. Printre aceștia, vicepremierul Gabriel Oprea, ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, ministrul Economiei, Varujan Vosganian, ministrul Educației, Remus Pricopie, ministrul Culurii, Daniel Barbu, dar și ministrul delegat pentru Energie, Constantin Niță.

Legea însă le permite acestora să mai întârzie depunerea declarațiilor de avere. Termenul limită este la 30 de zile de la data preluării oficiale a mandatului.

Singurii miniștri care au deja publicată pe site declarația de avere sunt cei care au făcut parte și din fostul Cabinet. E drept însă că și acestea trebuie actualizate.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri