Sari la conținut

Alex Mitroi: Avem nevoie de investiţii în educaţie, cultură şi infrastructură

Pe 11 decembrie românii aleg senatorii şi deputaţii care îi vor reprezenta în următorii 4 ani. Până atunci, Digi24 vrea să ştie ce vă nemulţumeşte şi ce soluţii vedeţi. Care credeţi că sunt priorităţile ce ar trebui incluse în „Proiectul pentru România”? Tu ce vrei pentru România? Ce ai schimba în România? Acestea sunt întrebările la care căutăm răspunsuri.

 

Alex Mitroi: „Mi-aş dori ca să se investească mai mult în educaţie şi în cultură. Cred că sunt două priorităţi pe care trebuie să le avem pe termen lung. În primul rând educaţia cred că e cel mai important lucru în care poate un om să investească, să fim o naţie educată şi în cultură pentru că asta ne aduce un plus valoare în tot ceea ce facem noi. Infrastructura, iarăşi, e un bun liant pentru tot ceea ce înseamnă dezvoltarea României.”

Cum ai vrea să se se dezvolte România, cum ai vrea să se modernizeze? Vă aşteptăm părerile, în format video, pe secţiunea Digivox a site-ului nostru digi24.ro, pe e-mail (digivox@digi24.ro, redactie@digi24.ro) sau pe contul nostru de Facebook. De asemenea, puteţi trimite filmări pe WhatsApp, la numărul 0771.100.304.