Sari la conținut

Tu ce vrei să schimbi în România? Emilian Bouroş: La şcoală e prea multă teorie

Pe 11 decembrie românii aleg senatorii şi deputaţii care îi vor reprezenta în următorii 4 ani. Până atunci, Digi24 vrea să ştie ce vă nemulţumeşte şi ce soluţii vedeţi. Care credeţi că sunt priorităţile ce ar trebui incluse în „Proiectul pentru România”? Tu ce vrei pentru România? Ce ai schimba în România? Acestea sunt întrebările la care căutăm răspunsuri.

Emilian Bouroş, antreprenor IT: „Sincer să fiu, pentru România mi-aş dori foarte tare un singur lucru. Sistemul de învăţământ să se bazeze cât mai mult pe practică, pentru că avem un sistem de învăţământ care pune studentul, proaspăt ieşit de pe băncile facultăţii, în imposibilitatea de a aplica în practică ceea ce a învăţat. Am începe să gândim mult mai productiv, am începe să fim mult mai eficienţi.”

Cum ai vrea să se se dezvolte România, cum ai vrea să se modernizeze? Vă aşteptăm părerile, în format video, pe secţiunea Digivox a site-ului nostru digi24.ro, pe e-mail (digivox@digi24.ro, redactie@digi24.ro) sau pe contul nostru de Facebook. De asemenea, puteţi trimite filmări pe WhatsApp, la numărul 0771.100.304.