Sari la conținut

Tu ce vrei să schimbi în România? Victor Maxim: Să scăpăm de corupţie

Pe 11 decembrie românii aleg senatorii şi deputaţii care îi vor reprezenta în următorii 4 ani. Până atunci, Digi24 vrea să ştie ce vă nemulţumeşte şi ce soluţii vedeţi. Care credeţi că sunt priorităţile ce ar trebui incluse în „Proiectul pentru România”? Tu ce vrei pentru România? Ce ai schimba în România? Acestea sunt întrebările la care căutăm răspunsuri.

Victor Maxim, coordonator ONG: „Dificil răspuns de dat ce îmi doresc eu pentru România. Se vorbeşte destul de des despre valori comune, valori universale. Cred că cea mai mare problemă pe care o are România acum şi trebuie să scape de ea cât mai curând este corupţia, accesul la educaţie pentru toate categoriile de copii şi la educaţia înaltă. Aici este una dintre probleme. A doua problemă a ţării noastre este faptul că muncim foarte mult fizic, dar nu ne focusăm pe capacitatea noastră intelectuală ca şi popor.”

Cum ai vrea să se se dezvolte România, cum ai vrea să se modernizeze? Vă aşteptăm părerile, în format video, pe secţiunea Digivox a site-ului nostru digi24.ro, pe e-mail (digivox@digi24.ro, redactie@digi24.ro) sau pe contul nostru de Facebook. De asemenea, puteţi trimite filmări pe WhatsApp, la numărul 0771.100.304.