Un bărbat susține că a fost bătut până la leșin de un consilier PSD Vaslui pentru că distribuie pe Facebook mesaje împotriva partidului

Data actualizării: Data publicării:
colaj

Un bărbat de 39 de ani din comuna vasluiană Vinderei îl acuză pe consilierul PSD Sterică Antohi că l-a lovit cu pumnul pentru niște postări pe Facebook în care alegătorul critica partidul. Victima, Ionuț Bumbaru, spune că a fost lovit cu pumnii și picioarele, în plină stradă, relatează Vremea Nouă

Incidentul a fost confirmat și de primarul PNL al comunei, Ionuț Ghiur, care a publicat un mesaj pe Facebook, în care cere sancționarea consilierului PSD. „Vreau să aduc în atenția conducerii județene PSD Vaslui comportamentul huliganic al domnului consilier local Antohi Sterică. Domnul consilier se pare că de la vorbe urâte, amenințări, injurii a trecut la fapte. Aseară l-a lovit pe tânărul Bumbaru Ionuț fără motiv, i-a spart buza și l-a lovit cu pumnii și picioarele, lăsându-i inconștient”, a scris primarul.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Bărbatul agresat a depus între timp plângere la poliție și așteaptă să i se facă dreptate.

Consilierul PSD neagă însă incidentul și spune că Bumbaru era băut când s-au întâlnit pe stradă, dar că nu l-a lovit și nici nu l-ar fi înjurat. Mai mult, Antohi dă vina pe primar, pe care îl acuză că i-ar pune pe oameni să scandeze lozinci împotriva PSD.

„Nici vorbă de așa ceva. Ce plângeri? Nu am fost anunțat de organe încă. Eu chiar nu l-am agresat pe acest Bumbaru. Ne-am întâlnit, într-adevăr, dar el era într-o stare avansată de ebrietate. A fost pus intenționat de domnul primar să mă instige, prin cuvântul care se practică acum. A trecut la lucruri personale. A, că poate am avut schimburi verbale, asta e altceva. În starea în care era, eu nu zic, probabil, s-a lovit singur de ceva”, a declarat Sterică Antohi, consilier PSD în Vaslui.

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, spune că toți cei care „insultă și jignesc” trebuie să se aștepte ca într-o zi cineva să le „tragă o mamă de bătaie”, El a declarat că, deși nu este la curent cu incidentul, l-ar premia pe consilierul partidului său. 

„Referitor la cazul de la Vinderei, nu ştiu ce s-a întâmplat acolo, pentru că nu mi s-a adus încă la cunoştinţă. În principiu, dacă este o chestiune de stimulare a libertăţii de exprimare ar trebui să-l premiez pe respectivul consilier. Dar, lăsând gluma la o parte, aşa ceva nu este de dorit. Am fost tentat să interpretez că toată această campanie anti-PSD este o chestiune ce ţine de libertatea de exprimare. Dar când toată ziua înjuri, insulţi, jigneşti, trebuie să te aştepţi ca într-o bună zi cineva să îţi tragă o mamă de bătaie. Nu se poate accepta modul acesta de relaţionare, dar la ce să ne aşteptăm când însuşi preşedintele României insultă toate celelalte, PSD, ALDE, mai puţin cel pe care îl susţine, afirmând că sunt nişte găşti? Cetăţenii cetăţeni se satură să mai fie insultaţi şi acţiunile lor pot degenera în violenţe. Dacă îi tratezi civilizat şi cu respect şi ei (membrii PSD n.r.), în marea lor majoritate, te vor trata la fel.”, a declarat pentru ”Adevărul”, liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri