Un senator a decontat cheltuieli pentru un birou parlamentar inexistent

Data publicării:
senator

Senatorul spune, însă, că lipsa unui birou parlamentar funcţional nu l-a împiedicat să fie mereu printre cei care l-au ales.

La patru luni după ce a fost ales, senatorul Florian Bodog susţine că şi-a deschis biroul parlamentar pe banii săi. Numai că datele privind suma forfetară încasată arată că senatorul a decontat începând din ianuarie aproximativ 2.000 mii de euro lunar pentru întreţinerea unui cabinet parlamentar inexistent.

Tot ce ţine de mobilier şi amenajări interioare sunt investiţia mea, pentru că Parlamentul nu decontează asta”, spune Florian Bodog.

Senatorul are martor de vază de la partid care spune că acesta şi-a meritat banii încasaţi pentru întreţinerea timp de patru luni a cabinetului parlamentar deschis abia astăzi.

Dumnealui a avut deja activitate senatorială, s-a întâlnit cu cetăţenii în cartiere, în curţile blocurilor”, afirmă Ioan Mang, președintele PSD Bihor.

Acum o lună, echipa Digi24 a încercat să-l găsească pe senator la biroul parlamentar pentru care a decontat banii. Contactat telefonic, acesta a spus atunci că, de fapt, cabinetul nu este deschis oficial.

Senatorul susţine acum că biroul a funcţionat, chiar şi nedeschis, iar angajaţii lui au lucrat zi de zi, în alt loc. Mai precis într-o încăpere din sediul PSD.

„Cabinetul a fost luat în chirie de la Primărie începând cu luna martie sau februarie şi s-a plătit chirie pentru că, în această perioadă, cabinetul a funcţionat. În cabinet s-au făcut lucrări de igienizare. S-a zugrăvit”, a declarat Florian Bodog.

Senatorul Florian Bodog este la primul mandat în Parlament. Potrivit declaraţiei de avere, el deţine un apartament, două case şI 11 depozite şi conturi bancare, în valoare totală de aproximativ 90 de mii de euro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri