V. Ponta, dezvăluiri despre o discuţie avută cu Iohannis în ianuarie 2015

Data publicării:
ponta iohannis colaj

 

"Singurul moment peste care nu am putut să trec a fost momentul în care domnul Iohannis a folosit niște morți nevinovați, niște oameni care au murit nevinovați, pentru ca să își pună guvernul său. E o chestiune pe care eu sunt convins că o va plăti la un moment dat. Să te folosești de moartea unor oameni pentru o funcție ... Nu există nicio funcție care să merite să folosești moartea unor oameni. Domnul Iohannis, care în week-end nu lucrează, care este cel mai avantajat bugetar, cu cel mai mare salariu și cu cel mai puțin timp de lucru, în sâmbăta și duminica aia a lucrat împotriva Guvernului", a spus Ponta, citat de Agerpres.

El a relatat o discuție avută cu președintele Iohannis căruia i-ar fi spus că în mandatul său de premier ''are cine să guverneze''. "În ianuarie 2015, la o primă întâlnire cu domnul Iohannis, exact așa i-am spus: 'Domnule președinte, am participat, am candidat, ați câștigat. N-am ranchiună și nu am niciun fel de lucru cu care rămân. Cât voi fi eu prim-ministru, o să vă fie bine și dumneavoastră, că are cine să guverneze țara și dacă se întâmplă ceva dați vina pe mine. Când nu o să mai fiu eu prim-ministru, o să vedeți dumneavoastră ce înseamnă'.

Anul trecut, în noiembrie, era la 60% încredere domnul Iohannis, acum e la 30 și cred că se va opri pe la 10. Dacă nu a vrut să mă asculte, așa îi trebuie", a spus Victor Ponta.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri